En inspirasjon: Vi er mange som har det sånn

Virrvarr ønsket at jeg skal skrive om hva som inspirerer meg. Og i disse NaNoWriMo tider syntes jeg det passer bra. Jeg har merket at for hver november blir jeg mer og mer produktiv, særlig siden i fjor. Det er sånne småting, som inspirerer meg mer enn noe annet, og som starter noe i hjernen min. Jeg vet ikke hvordan det skjer, men det virker. Mine egne små Muser [Mjuuus] (inspirasjonskilder).

Her skal du få se noen bilder og videoer av de som inspirerer meg mest nå for tiden.

Ray LaMontagne. Mannen med husky whiskystemme som kryper seg inn i underbevisstheten og klorer fram ord, setninger, hendelser og episoder jeg ikke trodde var mitt å skrive.

Sangen til Ray.

Ben Folds. Som synger og spiller helt til jeg ikke klarer å la være å spille på tastaturet. Ordene betyr ikke så mye, men musikken gjør at jeg går inn i en skriveboble og har en liten fest.

Ben Folds Video

Siv Ingrid (også kjent som Siv I. Vannet og Svingri). Vi møttes på folkehøgskolen, og før jeg visste ordet av det hadde var det henne jeg så for meg når jeg skrev. Hun er min ideelle leser. Ler på de rette og av og til uventede stedene, har en kommentar til det meste og ja, hun ser så utrolig søt også.

Siv Ingrid

Foamy! Det konstant rasende og opprøske  ekkornet Foamy som har en heliumstemme uten like. Stemmen hans, og mye av det han sier lurer i underbevisstheten min og gir liv til mye i romanene.

Foamy Rant.

Invader Zim Gir. Siv introduserte meg for denne serien, og etter å ha sett ca 4 episoder resulterte det i at jeg skrev 5 sider på romanen. Dette er «Doom song» (dommedagsangen) som oppsumerer hvordan dette geniale, men dog alt for lite belønte showet går ut på:

Doom Song

Min siste inspirasjon for tiden har vært Ingrid Olavas sang; Her kommer vinteren

Siden du og jeg er bestevenner, så håper jeg du fortsatt syntes jeg er litt rar. Normal er så fryktelig overvurdert.

Related Posts with Thumbnails

1 kommentar | Skriv en kommentar

  1. Sexy Sadie sier:

    Mange artige og for meg ukjente skapninger der. En del musikk må utforskes forstår jeg. Kult.

    Endelig fant jeg bloggen din igjen, forresten. Jeg mistet deg etter at du forlot blogspot.

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: