Patrick (Swayze)

Siv I. Vannet (Svingri) kom med det beste navnet til syvende og sist (da kan jeg si at jeg har Patrick Swayze hjemme, og det er ikke hver dag man kan si det!). Ønsk henne velkommen (ved å kommentre posten hennes i bøtter og spann) og så får vi se hva hun i skriver om. I mellomtiden finner du meg her også.

Related Posts with Thumbnails

4 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Aina sier:

    Ei jente som heter Patrick? Morsomt. :D

  2. Nå tror jeg du misforstår;) Patrick er navnet på Domoen min (bildet), og det er en guttebass. Jenta som kom på navnet «vant» og får skrive en gjestepost hos meg. :)

  3. Fru Jones sier:

    Fantastisk! Gleder meg til å lese gjesteinnlegget. Veldig… søt! domo, forresten! (Selger de dem på avalon, kanskje???)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: