Mysteriet Jan Thomas

Du vet hvem jeg mener. Mannen med babyrompe hud og kinnbein som ikke kan knekkes. Mote og stylistduden med ekte vestkantsoslo shwhooong i vokabularet. Plutselig bare var han der. Med ett var han på tv, han var rådgiver for alle med klesproblemer (og gåsjamei det er MANGE!), som en mann på 42 år visste han hva slags maskara en 14 år gammel jente ville bruke 287 kr på. Jeg skjønner ikke hvor han kom fra, jeg. Jeg var 17 år og plutselig skulle jeg følge lov og orden om sminke, amming, slanking og modellering av en alt for eldre herre. Det rimte ikke.

Det eneste jeg har virkelig visst om mannen er at ikke hadde et etternavn, og etter å ha vurdert diverse konspirasjonsteorier kom jeg fram til at måtte være kongelig. Jan Thomas Rex eller noe. Ok, tøøøft. Men den gang ei. HVEM VAR HAN? HVEM ER HAN? «Jan Thomas, royal, at your service.»

Men nå har jeg jaggu meg det lest på wikipedia at han faktisk heter Jan Bertin Østervold. Ekte norsk kar. Han er forlovet med en ung mann, og det syns jeg er bra. Men jeg tar fortsatt ikke sminkeråd fra ham. Ikke fra så mye botox. Mysteriet løst.

Related Posts with Thumbnails

6 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Lise sier:

  Tenker du er lettet over å ha funnet det ut ja. :knegg:
  Det er vel ikke så mange som hører på ham vel? Det er vel mest underholdning tenker jeg.

 2. Virrvarr sier:

  «Men jeg tar fortsatt ikke sminkeråd fra ham. Ikke fra så mye botox.»

  Amen, Elisabeth :D

 3. Jeg kunne ha skrevet såå mye mer, men jeg er ikke ond heller :P

 4. fata sier:

  Hele mannen er made in Taiwan!

 5. Ville nok sagt:

  Made in LA. Politisk korrekt lenge leve!

 6. […] noen kan kaste litt lys over denne saken, helst uten å knuse alle mine (og sikkert Elisabeth Iskrems) glamourillusjoner om Jan Thomas. Kan Jan Thomas ha brukt et annet fremkomstmiddel? Møtte de noen […]

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: