Et bloggskille fra nå og da

Å rote i arkivet er alltid en utfordring. For så å slette store deler av det etterpå er enda større. Jeg har fjernet en del fordi jeg ikke trenger den delen lenger. Det var delen om kjærlighet. Den delen som holdt meg gående gjennom gymnastiden og som til slutt ga meg tidenes hjertesorg. Det var likevel en del gode gullkorn der, ord som jeg likte, setninger som passet sammen – men det er en del av dagens Elisabeth som jeg ikke vil ha lenger. For å si det sånn: Det var en bra bok, men det er grenser for hvor mange ganger jeg orker å lese den. Fordi jeg har Mr B nå, er det også ekkelt å ha det hengende over meg hvor besatt jeg var av gutten fra skolen. Det holder lenge med å være besatt av Mr B.

Det er også ekkelt å fjerne den delen av bloggen. En del av meg som gjør at jeg faktisk har lesere. Men av og til må man tenke på seg selv som et menneske og ikke som en blogg. Til tider er det ganske kjedelig. Jeg liker å tenke blogg. Det var (og er fortsatt) betryggende å ha en narrativ-lignende heliumstemme som snakket til meg utover dagen – klar til neste bloggpost. Før var denne stemme klarere, jeg var mer personlig, mer dagbok. Men som tiden går, jeg blir eldre, flytter fra et sted jeg hater og hvor jeg vet at folk jeg ikke liker leser bloggen min så….. ja, deler må bort.

Jeg håper jeg ikke har ødelagt bloggen for mye etter at jeg fjernet mye av meg selv, men tenkt da; jeg har fortsatt mye å gi.

Related Posts with Thumbnails

2 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Galithralia sier:

    Det er alltid ekkelt å fjerne noe man føler er en del av seg selv, og denne bloggen er jo en del av deg. Men jeg skjønner deg og fra min side får du ingen negative kommentarer på at du har fjernet en del, du sier det selv; du fjernet den fordi du ikke trenger den lenger. På en måte så trenger ikke jeg den heller, jeg vil bli kjent med det du har å tilby videre jeg :D Fordi du har mye mye mye mye mer å gi til verden vennen :D

  2. Løvinnen sier:

    Herlig bloggen din ble etter at du fikk domene:)
    Stå på!!!:D

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: