^tittel*skriv her; publiser

Jeg har startet. Jeg har begynt på Sonans Privatgymnas hvor 799 andre har startet samtidig som meg. Greia er abre at min første time ble utsatt fordi læreren min var hjemme med influensa. For å si det midt sagt var jeg psykisk OG fysisk klar for å ha naturfag, men da jeg fikk sms’en dro jeg til Bergen sentrum og sturet i 3 timer på biblioteket hvor jeg like gjerne leste ferdig to bøker.

I følge skolen blir jeg sett på som student. Dette tror ikke Mr B noe på, han sier at han kommer til å juble på mine vegne med en gang jeg viser han studentkortet, men ikke før. Bare fordi han går på Høyskole, vet du. Uansett; jeg har blitt kjent med to noe mennesker, begge er koselige, begge er gøye å prate med. Men når jeg så alle de forskjellige typene som har startet på privatgymnaset (så dem alle på velkomsfest) gikk det opp for meg at når er jeg 20 år, og er kanskje den som ser mest ut som en 16 åring. Det var vondt for brillene mine å ta inn all denne infoen, så jeg bare drakk opp cideren min og håpte at noen skulle bli så fulle at de fikk alle oppmerksomhet og jeg kunne le av dem og ikke av meg selv.

Flere ting jeg legger merke til; etter at jeg nå har endelig fått slutt på denne pokkers lange sommerferien som har vart siden mai, og begynt på skole nå (haha, 1 dag i uken!) så får jeg søvnproblemer. To netter på rad har jeg ikke fått sove, og det føles ut som om jeg har en hangover uten å egentlug ha en. Hva skal jeg gjøre for å sove? Drikke varm melk med honning? Det er noe jeg ikke skjønner, hvorfor akkurat nå?

I dag reiser jeg sammen med Mr B til Haugesund for å bo hos ham i 2 dager, for kanskje ender det opp med at vi flytter sammen til neste år. Oy caramba!

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. galithralia sier:

    oioi stort skritt det der! Å flytte inn sammen altså hehe du får kose deg masse vennen så snakkes me på onsdag, du får hilse mr B fra meg :D

  2. kristina sier:

    uff, det med søvnproblemer kjenner jeg meg igjen i, startet akkurat i det skolen startet. Håper du gjør det bra på naturfag. Og, god tur med Mr B :)

  3. Galithralia sier:

    men du, begynner festen 20 da? =)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: