I morgen kjøper jeg sprit

Mr B har gitt meg en skrivemaskin. Og en bukett røde roser som kom levert på døren. Han har sagt at han gleder seg til alle de andre bursdagene vi skal feire sammen, og jeg har kommet ut av tellingen hvor mange ganger vi har sagt «Jeg elsker deg» i løpet av 24 timer.

Samtidig har det gått opp for meg at jeg ikke lenger er her i Sammensuriet like ofte (som kommentaren i forrige bloggpost påpeker), og jeg ser nå at jeg er blitt En Slik Jente. Jeg er blitt Hun jeg ikke likte, hun som er med kjæresten med en gang det er mulig og prioriterer ham mer enn venninner. Og blogg. Det er så masse jeg har lyst til å dagbokitere om, men når jeg ikke er med Mr B så jobber jeg, og når jeg ikke jobber – så sover jeg eller stirrer trøtt på en skjerm. Det tar på å ha en tidsklemme som faktisk ikke er der. Jeg tror generelt ikke på begrepet «Tidsklemma» fordi det er bare opp til en selv hva man vil prioritere. Jeg prioriterer livet mitt. Men så kommer resten inn: Skriving er livet mitt, det er det jeg må gjøre! Og nå får jeg min egen skrivemaskin fra 60 tallet som jeg kan lukte trykksverte fra og kjenne hvordan fingrene setter seg fast mellom tastene. Av og til vil det være fint og ikke kunne fjerne skriveleifer på papiret. En skrivemaskin har så mye mer av sjel som en mac/pc ikke har.

Pappa og Mr B møttes for første gang i dag, og jeg følte at jeg var i midten av en hollywood film hvor alt kunne gå galt når som helst og pappa skulle begynne en form for forhør. Men det kom aldri, og de snakket sammen. Det var rasende festlig. En gave jeg fikk av pappa var en dag på spa, så nå som jeg har både spa-gavekort og en skrivemaskin, er det bare spriten som mangler. Den tror jeg vi tar i morgen.

Related Posts with Thumbnails

6 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Galithralia sier:

  vet du? eg bare digger fargen på den maskinen din altså! :P og det er ikke noe mer tilfredstillende enn å gå på polet og vise legget :P

 2. Binka sier:

  strålende flott post.

  skrivemaskinen er n y d e l i g! har du prøvd den? hvordan er det å skrive på den? er veldig interessert i å se de skrivemaskinskrevne arkene også, det ville vært veldig spennende :)

  vær forsiktig med spriten, da (hilsen Binka 19 år som ikke kan kjøpe sprit…)

 3. kristina sier:

  veldig fin gave fra Mr. B. He-he, har nesten litt dårlig samvittighet for at jeg maste om at du skulle poste flere innlegg. Skjønner veldig godt at du er busy, men jeg liker bloggen din, den er på en måte helt anerledes fra alle andre blogger jeg leser. Den er så personlig, så ekte, og ja, bare helt super, at jeg skulle ønske du skrev oftere her. Hi-hi :0) Klem

 4. Kjære Kristina:

  Du skjønner, jeg trenger slike leser som deg – det er du og din vilje til at jeg skal skrive, det at du vil lese meg og virkelig bryr deg som gjør at jeg får det jeg lever for. Jeg trenger en liten dytt, jeg trenger kommentarene dine, og jeg trenger å ha en noen å skrive for. Og derfor takker jeg deg:)

 5. Galithralia sier:

  forestten fikk du kjøpt sprit eller? :P

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: