I listen to indie when the hours are long

Det har skjedd ganske fort. Jeg merker hvor sliten man blir av en 7,5 timers arbeidsdag, og jeg kjenner hvordan bena og føttene nesten får sitt eget liv når de har blitt stått på ganske lenge. Det skremmer meg fortsatt litt at jeg har så lett for å ikke alltid klare å huske den informasjonen jeg blir fortalt, og at å snakke om noe jeg ikke helt kan enda blir tøft.

Det skjer noe i meg når jeg kommer hjem etter endt arbeidsdag, og det er at jeg lurer på om jeg jobber på rett sted. Dette er selvfølgelig bare noe jeg må gå gjennom nå som jeg har fått min første jobb, men det er likevel kjipt å i det hele tatt oppleve følelsene.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=P96xUt9HCTU]

Kanskje det handler om å ikke tenke for mye. Der mislykkes jeg fult og helt, for som alle mine 4 faste lesere vet så er jeg en megatenker uten like som alltid ender med å klage over vissvass. Jeg prøver å gå inn i salgsmodus, men i salgsmodus tenker jeg på hva jeg skal si nå, så jeg må gå i Elisabeth modus og da tenker jeg på hva jeg skal si hele tiden. Jeg tviler på at dette henger på greip for deg, men jeg må skrive dette et sted. Rart med det der, av og til hjelper det å få sagt fullstendig meningsløse ting fordi de virker logisk for deg selv men ikke andre. Som dette. Fullstendig svada fra ende til annen, men for meg gir det en løsning.

Og for å kødde til enda mer for deg:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=9G4PotnjDdk]

Spørsmål til leseren: Hva vil *du* helst at neste post skal handle om? Kommenter i vei!

Related Posts with Thumbnails

No kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Galithralia sier:

  Jeg skjønner deg fullt ut! Altså å jobbe så lenge er slitsomt! Du blir fullstendig satt ut! Også husker du ikke det du blir fortalt, og ender opp med å gjøre noe helt annet og bla bla bla. jeg har kommet frem til at jeg hater jobben min og det er to dager til jeg begynner igjen… *SUKK* Min konklusjon er at neste år skal jeg ha en måneds ferie, jeg skal reise vekk. (oioi litt mye meg no ja hehehe kremt kremt over til deg):

  Neste post vil jeg at du skal skrive om hvordan du takler det så langt, i know kjedelig, men jeg vil se om du tenker som meg, for mye :P og om du holder ut. Synes det litt viktig =) å få vite om du holder ut eller om det blir for kjedelig. og du har lyst til å skyte den neste som spør deg om noe…

  =) ELLER: hva du rett og slett har tenkt den dagen, man får mange tanker iløpet av en hel arbeidsdag.. :D

 2. emelie sier:

  «.. og det er at jeg lurer på om jeg jobber på rett sted» — sånn hadde jeg det også. Det blir lettere etter hvert :)

 3. Heidi sier:

  Dersom jeg ikke er regnet som en av de 4 faste leserne dine, må jeg nok informere deg om at du har minst 5! ;)

 4. Binka sier:

  jeg likte veldig godt den første videoen! the airborne toxic event. kjempefin musikk.
  ikke gi opp, elisabeth!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: