Kudos for bobben og jobb

Min andre offisielle dag på jobb og jeg er allerede ladet med konkurranseinstinkt og trangen til å selge mer enn mine kolleger. Saken er at jeg hjalp 6 kunder i dag, men ved Magissa jeg var stolt. Det har også gått opp for meg at å selge forsikring er gull verdt. Jeg var best i går og gjorde det ok i dag, men det var når kollegene mine roste meg at jeg virkelig følte jeg hadde gjort det bra.

For ikke å glemme at ikke alle kjente meg igjen fordi jeg fikk ny hårfrisyre i dag (en såkalt «Bob»), noe som gjorde at jeg følte at JA, dæsjken – jeg ser ut som jeg er 20 og ikke 18. Døm selv. Det blir lite skriverier på meg merker jeg, men det er fordi jeg har fått alle de sene vaktene og er så og si klar for å legge meg klokken ni om kvelden.

Jeg antar at det er dette som kalles å være voksen. Sliten.

«Hello sailor»

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. den usynlige sier:

    pent :)

  2. ithil sier:

    Veldig fin frisyre! :D

  3. kristina sier:

    kjempepen.

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: