Alt en jente får skrevet på 25 minutter

Camping handler i det store og det hele om å sitte utenfor vognen, spise grillmat og se på utsikten. Jeg husker at jeg tenkte «Jøss, her gjør man akkurat det samme som hjemme, bare på et annet sted.» men det slo meg etterpå at dette kanskje var litt slemt av meg. Å dra på telttur i en 1 uke med kjæresten vet jeg nå at jeg fortsatt digger ham heftig og er mer enn noengang tidligere overfølsom for hvilken deodorant han har på seg (han lukter så godt!). Det er sånt som skjer.

Mr B hamstret godteri til familien (holder for omtrent ett år, fakta snøhule), og jeg som ikke akkurat verdens største snopejente ble ganske satt ut av mengden med godteri vi endte med å kjøpe.

Men la meg kutte østersen ved bladene og hoppe rett til pollenet: det var en fin tur.

-videre-

Egentlig skulle dette bli en slags meme post også, snekret sammen på finurlig kaffevis og ta deg på en reise i arkivet mitt på godt og vondt. Men jeg har funnet ut at sånne lange meme-er hvor jeg må lese gjennom ting jeg har skrevet før (noe jeg vanligvis ikke gjør for da er jeg ferdig med det) ikke er noe jeg kan gjøre. Så det kommer ikke noe meme svar til Esquil fra meg, dessverre. Men en lettere avsløring om hva som skjer på fronten kommer:

Som tidligere nevnt har jeg et noe lunkent forhold til Samordna opptak, denne gangen enda mer fordi jeg fant tidlig ut at jeg ikke ville komme meg til Tromsø i år likevel fordi Samordna mente jeg ikke hadde prøvd å stryke i naturfag mange nok ganger. Så jeg måtte finne en utvei, og jeg er fast bestemt på å slå Darwin langt ned i støvlene nå. I år havner jeg på et privatgymnas i Bergen, for å ta opp Naturfag og klare å få generell studiekompetanse. Ingen Tromsø i år, men neste år! Håååå. I tillegg har jeg klart å skaffe meg en deltidsjobb på en sted ganske nære her hvor jeg bor, og jeg begynner for fult på mandag. Jeg er litt redd, men håper jeg takler stresset og konkurransen. Hvor jeg jobber forblir en hemmelighet i bloggen, jeg vil ikke akkurat risikere å bli Doocet heller.

Related Posts with Thumbnails

No kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Galithralia sier:

  du kommer til å klare deg utmerket! ingen fare! Hehe så du likte campingturen? :D

 2. Binka sier:

  ey, du lovet oss en lang post!

  men den var veldig fin likevel.

  og enormt fint bilde :)

 3. kristina sier:

  så søte dere er!!!!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: