Stopp

Det har skjedd noe som har gjørt livet mitt til et nytt helvete.

Jeg kommer ikke til å starte å studere i Tromsø i år. Ser det ut til. Samordna opptak sier Nei. Hvorfor måtte jeg få dyskalkuli?!

Vet ikke når jeg klarer å skrive her igjen, men det kan ta en stund. Akkurat nå er framtiden min helt snudd på hodet. Vi sees.

Related Posts with Thumbnails

15 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Undre sier:

  Æsj, så dumt!

  Men om du ikke skal studere matematikk så må det da vel være en eller annen mulighet for å slippe å måtte ta med en matematikkarakter i snittet?

 2. Det har seg sånn at jeg fikk medlidenhetskarakter av mattelæreren min på videregående, og da fikk jeg 2. Hadde hun visst hva hun gjorde kunne jeg klart å få meg en framtid nå. Jeg strøk i naturfag (som er like mye matte for meg som i matematikk) og derfor må jeg ta det opp som privatist. Om ett år kan jeg prøve meg mot Tromsø igjen. Det meste skriver jeg nå inn i kjøkkenbordet med en kniv. Jeg hater det norske skolesystemet.

 3. Undre sier:

  Så dumt, da!

  :|

 4. Anonym sier:

  Men du kan ikke skylde på læreren fordi du strøk i naturfag? Skjønner at det er kjipt at du må ta faget som privatist, men det er det mange som må. Jeg vet om folk som har strøket i matte tre ganger som fortsatt tar opp faget.

 5. Oda sier:

  Kjipt :( Noen studier har en mulighet til å begynne, og så ta det faget som mangler i løpet av det første året, så lenge du gjør det før første eksamen. Vet jo ikke om det er sånn her, men kanskje verdt å sjekke?

 6. Jeg skylder ikke på mattelæreren. Jeg sier at hvis hun ikke hadde gitt meg medlidenhetskarakter, så ville jeg har strøket i både matte Og naturfag og da ville det vært på papiret helt tydelig at jeg hadde dyskalkuli. Men når jeg fikk 2 i matte og strøk i naturfag fikk de for seg at dette ikke var noe.

  Oda: Jeg aner ikke. Og vet du hva, i dag fikk jeg brev i posten med tilbud om hybel i Oslo. Hodet mitt er helt i oppløsning.

 7. Galithralia sier:

  det der er teit altså! jeg håper de innser at de tar feil!

 8. Gabby: Samordna opptak mottar såpass mange søknader at de ikke kan begynne å la personlige følelser for 1 liten jente komme i veien:P

 9. Galithralia sier:

  synes de burde det eg, tenk tromsø går glipp av en fenomenal student bare fordi samordna opptak er idioter!

 10. Det er ikke så lett vet du. Det er mange studenter her i Norge og de har regler å følge. Jeg må bare vente i 1 år til.

 11. Anonym sier:

  Det finnes minimumskrav, slik er verden. De fleste jeg kjenner hadde blitt glad for å ikke stryke i matte. Dessuten kjenner jeg til flere som har strøket i både matte og naturfag. Mange har søkt om dispensasjon, men svært få får det.

 12. Jepp, jeg vet. Surt er det, men jeg går videre.

 13. Binka sier:

  kanskje det ikke var meningen at du skulle reise. kanskje noe enda bedre venter på deg et helt annet sted. hadde du bestått naturfag hadde du kanskje gått glipp av dette. det er en grunn til alt.

 14. virrvarr sier:

  Du skal tydeligvis skrive den store romanen i år, Elisabeth.

 15. :D Awww, du vet å glede en sart sjel!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: