Jeg skal begynne å være en ekte blogger

9 dager igjen. Jeg er inspirert. Men denne gangen er det mer alvorlig enn det å bestemme seg for å si mer Ja. Denne gangen er det inspirasjon til å passe på vennene mine. Å sørge for at de har det bra, har god selvtillit og selvfølelse. Når man virkelig begynner å forstå viktigheten av en klem, begynner man å skjønne virkningen av vennskap. Å være mot andre slik du vil de skal være mot deg.

Er du lei deg vil du at vennene skal være der uten at du trenger å si noe, og holde rundt deg og ikke egentlig si noe. Og da gjør du det samme for dem. Det er sånn det fungerer. Det har jeg lært etter 32 uker. Og det har jeg lært av Marco (www.newpage.no) som holdt foredrag for elevene på folkehøyskolen i går. Det gjelder å forstå hverandre, og det gjelder å virkelig vite hva respekt er. Og for meg er respekt på nesten lik linje som beundring.

Og nå er jeg inspirert. Inspirert til å begynne å bære mitt ”Free Hugs” skilt i Bergen Sentrum to ganger i uken når sommeren begynner, inspirert til å gi til andre det jeg selv har tatt for gitt alt for lenge. Jeg er inspirert til å skrive om min første opplevelse hvor jeg ble gjenkjent på busstoppet som Bloggeren Elisabeth Iskrem, og at jeg nå har bevis for at hvis du kjenner meg igjen – så er jeg overraskende hyggelig og relativt ekstatisk (veldig koselig å snakke med med andre ord!).
For første gang fikk jeg følelsen av å vite hvordan en forfatter har det, og en slik liten god følelse går en lang vei. Damen het Ingrid. Jeg krevde å dedisere en post til henne fordi jeg ikke kunne la et slikt øyeblikk gå ubeblogget – så denne posten er til deg Ingrid. Takk.

Jeg er inspirert til å gjøre noe. Og det er å VÆRE. Jeg skal VÆRE. Jeg skal være der for de som trenger det, for de har vært der for meg, og jeg skal være der for alle om ni dager når vi står på den samme parkeringsplassen vi ankom den 20 august 2007 og tar midlertidig avskjed. Jeg skal være. Jeg skal være.

Related Posts with Thumbnails

No kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Blomsterplukker, vinterbarn. sier:

    Åh :) Ja. Det er deilig å være medlidende, gavmild, en god venn, etc noen ganger.

    Flink !

  2. Ingrid Janne sier:

    Så flott det var å få dedikert ein post til seg, og så var det ein så fin post og. :) Eg er ein stor tilhengar av å ta vare på vennane sine gjennom både klemmar, ærlighet og respekt. Takk for at du gjorde mitt fyrste møte med ein bloggar til eit slikt positivt eit, sjøl om eg følte meg litt som ein stalker. Du er ei flott jenta!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: