Reisebrev fra Irland del 2

Jeg er i Galway. I gaar var jeg i Limerick. Et raad til dere alle er aa ikke reise til Limerick, derav det er en by som har gitt opp alt. De vaaknet en dag og skjonte at alt gikk raka vegen og orket ikke prove aa gjore det bedre en gang. Bare tre dager tidligere hadde det vaert et mord i Limerick, noe som ikke gjorde det bedre for oss 11 skrivesjeler.

Men naa er jeg altsaa i Galway. I dag reiser vi videre til Inis Oirr (eller noe) hvor det er ca 200 innebyggere. Jeg gleder meg. Hittil har vi maattet skrive en Dagens Tekst hver eneste dag vi har vaert her, og for at du skal skjonne litt hva jeg har opplevd, skal jeg poste en tekst hver dag naar jeg er hjemme i Norge igjen.

Har kun kjopt 3 boker. 4 moleskine (2 gronne og 2 rosa, hva kan man gjore?).

Snakkes snart

Related Posts with Thumbnails

No kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Maren sier:

    ROSA MOLESKINE?
    Amagad, you lucky darn ducky!

  2. Elizabeth sier:

    du e så sjarmerende når d gjelder de moleskin-bøkene :*

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: