Skrive her i to uker?

Jeg reiser til Irland på mandag. I den anledning hadde det vært kult med en gjesteblogger. Hvis du er interessert kan du sende meg en mail om hvorfor. Har du lest her før så vet du nok hvor denne bloggen er sjangermessig, og da bør du vel prøve å fortsette trenden:

elisabethic@gmail.com

:)

Related Posts with Thumbnails

2 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. picxx sier:

  Ikke for å være negativ, men jeg tviler faktisk på at du klarer å hanke inn en gjesteblogger medmindre du får en kompis eller et familiemedlem til å stille opp. Ikke fordi bloggen ikke er bra, men rett og slett fordi folk vil ha noe igjen for det de gjør.

  Akkurat derfor er det også jeg anbefaler folk å sette seg opp en egen blogg på et eget webhotell. Om du hadde hatt en egen wordpress installasjon kunne du selv skrevet innleggene før du dro til irland, satt opp når de skulle blitt publisert og brukt et innstikk for automatisk pinge de tjenestene du ønsker for hvert publiserte innlegg ;)

  God tur til Irland :)

 2. Elisabeth Iskrem sier:

  Å neida, jeg er helt enig med deg der, jeg er OVERBEVIST om dette er den siste posten før jeg drar uansett, og at ingen melder seg. Men ingen kan si at jeg ikke prøvde!

  Takk for kommenar;) :)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: