Notat til meg selv

Irland. Snart. Den 31. Får ikke sett Eskil på tv. Pokker. Irland. Pakke. En sekk, en veske – plass til alt? Haha. Fyll Ipoden med Bachman Turner Overdrive. Stirr på et tomt Word dokument i fire dager. Oppgrader til den nye Mac Office 2008. Bli glad i noen minutter; OOHH og WWOAAAAA av nytt utseende. Begynn å lese «A game of thrones», kjøpt bok nr 2 på Play.com. Adapter med 3 plugins på dingshimmel Clahs Olson. Lytt på kontofon på mobil. Føl glede og rikdom. Få masse gratis te-prøver sendt i posten fra England, Usa, Danmark, Thailand, Japan og Kina. Spis tørket mango. Irland. Snart. Let etter skrive inspirasjon. Sitt ute i solen og drikk te, lukte på sigaren som sidemannen røyker. Snakk. Viktig.

Related Posts with Thumbnails

No kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Gabby sier:

    du er heldig, hvor lenge blir du borte? Bra skrevet btw =)

  2. Elisabeth Iskrem sier:

    Takk^^

    Blir i Irland i to herlige uker! :D

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: