Så mye mye mer

Jeg er en jukebox. En jukebox av sanger som fyller meg med liv for øyeblikket og som gjør at jeg er best i fire minutter. Ipoden er på sykehus, og jeg sitter igjen med en furten liten sak som kostet meg 99 kr og et hoppetau som skal hjelpe meg å komme i form.

Alt er bare midlertidig, jeg fornyer meg hver dag fordi jeg stadig finner nye måter å lade meg opp på, og når jeg står på gulvet mens hoppetauet svinger hele meg rundt, er det ikke kroppen min jeg tenker på, men musikken. Jeg kunne aldri vært bare 1 sang, men akkurat nå er jeg det.
Tiden går ganske fort og før jeg vet ordet av det er det gått en time. Nye batterier, nye sanger, ny runde med hoppetau. Det regner ute og jeg er forkjølet, jeg begynner å harke men pokker heller, jeg skal da fullføre treningsøkten!

Min mp3spiller er mye kjipere enn din, men jeg liker å tro at noen av sangene er ok.

Related Posts with Thumbnails

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: