Et forhold tar slutt, et annet begynner

Det ser ut til at jeg neste uke blir en av Dem. En av Dem som har Ipod. Den pokkers pokkers podden som har alle de pokkers pokkers dippeduttene som hører til den. Hvorfor? hører jeg du piper i bekymring. Fordi jeg var veldig fornøyd med min Creative Zen (aka Lucas, min [nå eks] kjæreste) og med en hukommelse og utholdenhet på 30 gb. Jeg var fornøyd. Lykkelig, komplett. Men så bestemte Lucas seg for at han ikke var helt fornøyd med forholdet vårt og avsluttet det hele midt i akten. Jeg sendte ham på dør og etter flere telefonavtaler, litt shaky oppmøter ble det bestemt at det hele var OVER!

Og så har ikke Elkjøp flere Creative zen igjen og de er umulig å få tak i. Dette gjorde meg dypt såra og vonbrotn. Så da kom svaret at for å erstattet tapet av min ødelagte Lucas kan jeg få en Ipod i stedet, men ikke før om en uke og her har du en mp3-spiller i mellomtiden som du kan teste ut hurraaaaa.

Jeg har døpt min nå midlertidige kjæreste, Markus (Bibelnavn sier du? Voodoo på deg) og han er et beist! Jeg forstår meg ikke på ham og når jeg prøver å lese manualen (som er på internett og ikke med i boksen) for så å trykke på knappene hans, ender jeg plutselig opp med å skrike fantasibanneord* for så å trykke videre og nesten få rabies. I en hel førjbanna uke skal jeg ha denne fjompen og selv om han fascinerer meg til tærne så…. Jeg vil ha min Lucas! Jeg vil ikke være en Podgenerasjon! Ipod er da viden kjent for å slutte å høre på deg etter omtrent 1 1/2 år! Jeg vil ikke være som andre, jeg vil ikke ha det samme som alle andre fordi det er et ikon og varemerke, nei! Sier jeg, jeg vil ha noe som ER MEG!

Det hele er så trist at det er like før jeg slutter å drikke kaffe. Like før.

Nesten.

____________________________
* «Din fælperuktive shalledutt frikking juntakvadrat GAAAAH oppi din sakans paprikatre DEGOS!!!!!!!»

Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Ithil sier:

    Jeg kondolerer. Creative Zen er best! La oss nu håpe at min kjære Zen lever lenge!

  2. Anonym bloggløs sier:

    Rip Lucas. Men du mååå jo få deg en ny Zen! i love my zen

  3. Miriam Lilliana sier:

    Huff, ja, vet hvordan det er.. Lever på min tredje kjæreste nå:/

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: