kjedermegkjedermegkjedermegkjedermeg

Jeg har begynt å samle alle kaffekrusene jeg har brukt i dag og er nå oppe i 8. Jeg kjeder meg så mye at jeg ikke en gang klarer å sitte fordi det rett og slett skjer for lite. Så jeg hører på soundtrack-sangene til «Hairspray» filmen og later som om jeg er med i Broadway versjonen av The Office. Høydepunktet på dagen er når det er lunsj, oppdager så at jeg at [jøss] jeg er allergisk mot sukkererter også, så da er det bare å helle i seg vann, te og kaffe. Det hele er så kjedelig at det faktisk *er* noe som skjer.

Når jeg blir stor skal jeg bli en makuleringsmaskin.

Related Posts with Thumbnails

8 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Binka sier:

  Hvor mange kopper kaffe drikker du til dagen?

 2. Elisabeth Ice Cream sier:

  Alt for masse, uheldigvis.

 3. Binka sier:

  Jammen….åtte?! Det er jo farlig! :O

 4. Simbelmynë sier:

  men sukkererter som er så godt!

 5. Elisabeth Ice Cream sier:

  Jeg satser på pur te-diett i morgen. Bare for å være sikker.

  Sukkererter var ikke godt for haslen (ja, haslen) min.

 6. Binka sier:

  Jammen hvor mange kopper?

 7. Petter Johan sier:

  Du er så søt, Elisabeth.
  Jeg vil kaste papir etter deg neste gang jeg ser deg, og sjekke om du makulerer det.

 8. Elisabeth Ice Cream sier:

  Kan hende jeg makulerer kasteren istedet.

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: