Dag 2

Åhmaridubedåre! Hodet mitt er fylt til randen av koder, forkortelser og regninger. Jeg setter meg fortsatt fast når jeg leser et festlig navn (dagens: Arff). Å arkivere det arkiverte er tricky. Dagens hatbokstav: B. Død over B.

Av en eller annen grunn har jeg klart å øke bestanden av kopper på pulten min (5 and counting, skjønnerdetikke…), men det kan ha noe med å gjøre at jeg fant verdens beste kaffemaskin i etasjen under og jeg løper opp og ned mens jeg drasser med meg pappkopper her og der. Hmm. Maskinen er stor, svart og har ikke knapper. Neinei, man har da mote! Her trykker jeg på selve skjermen, 1 2 3 4 5 6 7 8 og 9. Ni varianter. Og valgene; herlige majones valgene! Vil du ha fløte? Ja takk. Sukker? Ja takk. Hvilken styrke? Middels. Vent litt. *ping* Drikken din er nå klar (høfligere enn de fleste Nordmenn).

Negative effekt: Toalettet er litt langt unna.
Positiv: Lett jogging skader ingen.

Men jeg har en del dødtid, så da skriver jeg brev. Til å jobbe utelukkende med papirer er jeg meget stolt av at jeg ikke har ett eneste papirkutt. Åh jeg kan kjenne misunnelsen din!

Related Posts with Thumbnails

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: