Min marsmellows er ikke din marsmellows

«Mamma? Visste du at hvis dine ører henger ned så kan du ta dem og vifte med dem?» spurte jeg på vei hjem og brast ut i høylytt knising. Mamma så på meg før hun hermet etter meg og jeg fortsatte å le.

«Man har det så gøy som man lager for seg selv,» sa jeg mellom latterkulene. I hendene holdt jeg ostekake fra Dolly Dimples, og nektet plent mamma en bit da hun sa at siden hun hadde betalt så… men så påpekte jeg at hun hadde spist opp min andre pose med minimarsmellows som var MINE og bare MINE og så hadde hun spist dem uten å si noe som helst, bare spist opp alt sammen! Ostekaken er MIN. Dessuten hadde hun en hel pizza å gomle på. Makan.

Det er allmenn kjent at man ikke tar det som er mitt: cookies, minimarsmellows (det er de som er spesielle, de store vanlige er bare… meh) kaffe, ostekake, sushi, rødvin = MITT. Og jeg ble helt apatisk når mamma svarte meg at hun hadde spist hele pakken uten å nevne det for meg en gang, bare ventet til jeg tilfeldigvis spurte før hun slapp bomben. Man tar da ikke det som er mitt. Så jeg sa bestemt at ostekaken var min men hvis hun døde innen ti minutter eller plutselig bestemte seg for å gjøre meg arveløs så skulle hun få lukte litt på kaken og få smulene. Kanskje.

Etter at jeg hadde spist MIN ostekake beundret jeg min nye hårklipp og lurte på om det var nå jeg skulle ta en Britney, mens jeg var «på topp» liksom. Så tenkte jeg på at jeg håpet jeg fikk svar fra folkehøyskolen snart, for denne ventingen gjorde meg gal. Og jeg stirret på håret mitt og mente at jo, jeg var da en pen jente i dag – så jeg lagde meg espresso mens jeg sang til Aracade Fire i håp om at bilene ville keep on running.

Jeg håper dette lange friminuttet er over snart.
———————————————————–
Filmen under heter «Four eyed monsters» og er 71 minutter lang. Etter at jeg så den ga jeg regissørene umiddelbart 1 dollar og har aldri følt meg bedre. Filmen fikk meg virkelig til å tenke. Jeg oppfordrer alle til å se den og gå inn på spout.com/foureyedmonsters, melde seg inn (Arin og Susan får da automatisk 1 dollar, til å nedbetale gjelden sin). Alt er gratis og du trenger ikke bruke tjenesten mer enn du vil.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=k8rRFFi_stY]

Related Posts with Thumbnails

7 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Anonymous sier:

  intet bildebevis av denne fantastiske hårsveisen?

 2. Elisabeth Ice Cream sier:

  Jeg tror ikke det trengs.

 3. Simbelmynë sier:

  Hvorfor ikke? Vi vil ha bilder! (med minen til en sta 4-åring) VI VIL!

 4. Juliet. sier:

  Heii =)
  Takk for en tanke i dag. SLASH i går. Jeg kom på at jeg tenkte jeg skulle si deg at jeg fikk et brev fra skolen i går. Som forlangte at jeg leste disse fire bøkene FØR skolestart:

  Nervous Conditions – Tsitsi Dangarembga
  Brave New World – Aldous Huxley
  Bikubesong – Frode Grytten
  Sult – Knut Hamsun

  Og når Mads klager på at du fikk vite det før ham (hvis han ikke på magisk hvis faktisk finner dette før deg), så er det fordi han ikke gadd å komme hjem fra hytten sin i tide. *P

 5. Ithil sier:

  Foreldre som spiser opp godteriet uten lov er kjipt. Forleden kjøpte jeg en pakke Sjokoringer som jeg skulle kose meg med sammen med en tjukk bok og en kopp te. Pappa kom innom for å levere noe og han spør om han kan få litt kjeks. Jeg svarer noe motvillig ja. Senere på kvelden oppdager jeg at pappa ikke spiste en eller to kjeks – han spiste HALVE pakken! HALVPARTEN AV MINE SJOKOLADEKJEKS!

  *snufs*

 6. Silje sier:

  Arcade Fire liker vi :D (men ikkje mat-stjelende-mødre :p)

 7. Elizabeth sier:

  takk for en god latter, vennen! :D hehe. (MIN betyr faktisk MIN!). takk for i går, hadde ikke vært det samme uten deg ;)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: