Hei verden

Jeg kommer ikke til å savne Os Gymnas. Lettere kan det ikke sies. Jeg kommer ikke til å skrive utdypende om tanker og følelser jeg får når jeg tenker på skolen, siden jeg for det meste bare ville fortalt at jeg ble nærmere knyttet til de som gikk i parallellklassen min og ikke i min egen.

Sånn er det.

Karakterene mine over tre år er triste syn, personlig er jeg fornøyd av å være akkurat midt på treet, men hvis jeg skal tenke universitet (slik som mamma gjør) og framtid – blir jeg redd og tenker at nå vil ingen skole ha meg, med mine karakterer når de har så mange andre med bedre enn meg.

Sånn er det.

Det eneste jeg vil savne er vennene mine, å ikke kunne se dem hver dag og sitte i kantinen og prate om kjærlighet, historier og å diskutere hva som er best av gitar og trommer. Jeg kommer til å savne klemmene, hylingen og gleden av å se hverandre. Når kommer jeg til å treffe vennene mine neste gang, nå som jeg skal studere og faktisk prøve å være voksen?

For meg er det en lettelse å forsvinne fra Gymnas, akkurat på samme måten som barneskolen og ungdomsskolen. Jeg har kun satt mine ben på hver av skolene 2 ganger etter at jeg sluttet og hver gang blir jeg overveldet av følelser jeg helst vil glemme og små hendelser som burde vært glemt. Kanskje jeg kommer på foreningen om 10 år, men ikke før.

Sånn er det.

Jeg vet ikke hvilket universitet jeg kommer inn på (eller om jeg kommer inn i det hele tatt), det eneste jeg vet er at jeg ønsker å bli døvetolk – men med mine karakterer, er det virkelig nok? Jeg vet hva jeg vil bli, og jeg vet hva jeg skal ende opp som. Men disse forbaskede tidspunktene på å vite hvor (OG NÅR) man kommer inn går meg på nervene. I sommer kommer det til å være som å gå rundt i et konstant friminutt og jeg venter på at det skal ringe inn.

Hei verden, her kommer jeg. Bill.mrk Studenten.

—————————————————–
Med dette stenges kategorien «Fra skolebenken».
—————————————————–

Related Posts with Thumbnails

8 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Undre sier:

  Hei, Elisabeth.

  Karakterene fra videregående er stort sett oppskrytt, og som du sikkert har en erfaring med så er ikke nødvendigvis karakterene noe bilde på hvilke evner man har, all den tid hvor mye man lærer avhenger av hvordan man trives med faget og miljøet man er i.

  Jeg håper du kommer inn på den linja du ønsker, om ikke, så finnes det flere veger til Rom og rett som det er finner man ut at det finnes steder i verden man trives bedre enn i Rom også.

  Gratulerer med vel overstått videregående, frøken!

 2. Kristine sier:

  Nja, jeg vil nå ikke akkurat påstå at studenter er så veldig voksne av seg :p

 3. Heidi sier:

  Hallo =) ja det blir rart når dere 3.klassinger ikke er på skolen lengre… skal du ikke legge meg til på vennelisten snart? ;)

 4. Sexy Sadie sier:

  Elskede Beth Beth.

  Du kommer til å elske livet heretter. Fordi fra nå av er det bare ditt. Og du vil komme inn på de studiene du vil, om enn ikke der du vil; hvis du søker de mest prestisjefylte studiene.

  En ting til; de faglige enerne på videregående er meget sjeldent de menneskene som briljerer på høyskole/universitetsnivå.

  Lykke til.

 5. Kristine sier:

  Jeg kommer til å savne dere så sinnsykt mye! *snufs*
  Blir rart å komme på skolen etter sommeren og ikke se deg enten kjempe stressa på grunn av en prøve du ikke har øvd til, eller når du er kjempe glad og hopper og spretter som en tulling rundt om i gangene! Det blir veldig anderledes! Og jeg kommer til å savne å klemme på deg! Vi ses nok mange ganger selvom… :D

  Kjempe klem fra Kristine!

 6. Ithil sier:

  Tegnspråktolk, ikke døvetolk. Kom deg til Oslo og bli tolkestudent! :D

  Det hadde vært gøy å hilse på deg når du er i Oslo, forresten. Så da vet du det. :)

 7. Elisabeth Ice Cream sier:

  Ithil: Mail meg! :D

  resten:

  Dere aaner ikke hvor glad jeg ble for disse kommentarene! Virkelig=)

 8. Bestevenn sier:

  det var så ufattelig flott skrevet. kom i litt spesiell stemning, og begynte å tenke på hvor annerledes ting kommer til å bli… som kristine skrev kommer jeg til å savne sykt alle de koselige stundene vi alle har hatt sammen! (for å høres litt klisjé ut hehe)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: