Sosialt nettverk kuttet av

Hustelefonen vår har nå klappet til kai og kastet ankeret på fjellet for 3 dag på rad. Mitt sosiale nettverk (har jeg ett???) er nå skrudd ned til 3 kroner på mobiltelefon, og en MSN kontaktliste hvor jeg ikke vet hvem jeg skal plage med «TELEFONEN VÅR VIRKER IKKE! Bare sånn at du vet det liksom!» eller «Har du prøvd å ringe????!».

Det er grusomt irriterende for da kan jeg ikke lenger føle meg sinnsykt viktig når jeg løper ned trappen for å vise at jeg slettest ikke er for opptatt til en kozelig telefonsamtale! ÅHNEIDU!

I dag har jeg stått og holdt et telefonrør hvor det er dørgende stille i andre enden, før det etter noen sekunder kommer en infernalsk opptattlyd som bare nok en gang slår fast at ingen prøver å ringe meg. Bekymringsverdig.

MMI, hvor er DERE når jeg trenger det?

*Legg igjen en beskjed etter panikken*

GO!

Related Posts with Thumbnails

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: