Russekort YAH

HOHO! Russekort. Jeg har til og med ID kort hvis jeg glemmer hvem jeg er, og det var passende å påpeke for alle at jeg er litt glad i kaffe. Spenstig. Og lurer du på hvilket sitat du skal ha på russekortet? Gjør som meg, ta favorittsetningen din fra sangen/boken du liker best. Sjansen er stor for at 566 andre har valgt akkurat det samme som deg, så da har dere umiddelbart noe å snakke om, og du har fått en venn å drikke deg drita med.

Related Posts with Thumbnails

8 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. t sier:

  Oooh, ooooh, oooh! Hva står det, hva står det?
  Min russetid krasjet med min «gosj, jeg er virkelig totalt superior»-periode, så på mitt sto det: «I’d insult you, but you’re not bright enough to notice». Øh, joda.

 2. Simbelmynë sier:

  O, gøyalt:D

 3. Snuppelura sier:

  Hihi, så moro :) Russetida var moro, så bli med på litt gøy! Føler meg plutselig litt gammel her (igjen). Hele sju år siden jeg var milleniumsruss. Jeg skal ikke skrive hva det stod på mitt russekort… Det var egentlig litt grovt når jeg tenker meg om.

 4. Elisabeth Ice Cream sier:

  T: Looky! Se! SHINY!

  Simbelmynë: Mwahahah!

  Snuppelura: Man kan da ALDRI bli for gammel!!! Og gjør som meg, post hele greia! :D

 5. Silje sier:

  fiine russekortet :D

  Neste år er det min tur.. mohaha :D

 6. Maria sier:

  åhåhååå, russekort e stas!! hiv til barna, og meg:D

 7. Anja Ananas sier:

  Neimen! Jeg snublet tilfeldig borti denne siden, og måtte bare nevne at jeg også har Douglas Adams-sitat på mitt russekort. Og er det nummeret til Kykelikokos, forresten?

 8. Elisabeth Ice Cream sier:

  Velkommen Anja, vil du en liten cookie? :) Har du samme sitat?

  Og yah, hvis det er ett telefonnummer som har svidd seg inn i hjernebarken fra min svunne barndom, så er det Kykkelikokkos. :)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: