Save me

Jeg løp opp og ned trappen i dag tidlig mens jeg prøvde å våkne. Jeg løp opp og ned trappen mens jeg prøvde å ikke tenke på kaffe – hvor godt den luktet, duften hang fortsatt igjen i luften. Jeg løp opp og ned trappen mens jeg prøvde å finne en grunn til at jeg ikke skulle gå på skolen i dag, men kom ikke på noe så jeg fortsatte å løpe. Opp og ned, opp og ned.

Jeg falt sammen på sofaen, andpusten og hes. Tenkte at jeg trenger virkelig å komme i form, jeg trenger å trene, få bedre kondis. Men vi vet begge at det kommer ikke til å skje fordi det er rett og slett kjedelig. Og ensomt – med mindre det er en kjekk gutt jeg er betatt av, prøve å vise at jeg er i god form; jeg tar vare på kroppen min! Se på meg!

Jeg løp opp og ned trappen før jeg ga opp. Løping vil ikke redde meg i dag. Først kaffe, så skole. Det er alltid de samme rutinene.

Related Posts with Thumbnails

4 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Trine Elisabeth sier:

  Du er nå søt!

 2. June sier:

  Begynn å sykla! Da e kjekt! Det går fort, du får ikkje sting! Ta gjerne med deg selskap! Du kan begynna å sykla te skulen! Ta gjerne nåken med deg på sykkeltur, då blir da kjekkare! Anbefales sterkt!

 3. Simbelmynë sier:

  det er da ikke din oppgave å redde deg selv, det har man da virkelig noen andre til å gjøre:P.. men trening er ikke så dumt egentlig, sykling eller gåing akkompagnert av en god lydbok:D

 4. Rubukaz sier:

  …. du får gjøre som meg… » give in to the coffee… resistance is futile» … uhm vent. må ha en kaffe mens jeg skriver….. right… som jeg sa… jeg laer meg kaffe FØR noe annet om morgenen… og lager meg kaffe når jeg komme rhjem sliten som ei fele klokka 10 om kvelden… kaffen er min venn den… andre kan si thank heaven for 7-11.. jeg sier takk Kællen(der oppe)
  for Kaffe …..

  i dag er det lørdag.. så i dag skal jeg ned til sentrum og finne meg en god kaffebar… noen tips?

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: