Mojoe, Coffee-bean, KiwiQueen

Bilder sier mer enn tusen ord?Related Posts with Thumbnails

3 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Anonymous sier:

  Hei!
  Fine bilder:) Dere ser ut til å ha en veldig fin tid sammen:o) Jeg er en person som i hemmelighet har lest bloggen din og vennene dine sine (bl.a Annicken Skywalker og Pandoras boks)i et par uker…Nå har jeg bestemt meg for å «vise» meg. Jeg har selv lyst til å begynne å skrive blogg, men tør ikke:S Hvorfor vet jeg ikke…
  Uansett er jeg utrolig glad i å lese bloggene deres og tror jeg kommer til å gjøre det i laaang tid framover…så da vet du/dere det:) Ha en fortsatt GOD PÅSKE! og hils Joe, og KiwiQueen (deres blogger leser jeg foresten også..haha!)

 2. Elisabeth Ice Cream sier:

  Hei på deg=)

  Takk for å være en av mange ukens høydepunkter med knall kommentar. Sånnt liker jeg=)!

  Altså: Det gleder mitt unge hjerte at jeg får mine anonyme lesere ut av skapet og inn i kommentarboksen. Når det gjelder ditt eget ønske om å starte en blogg er det egentlig ingenting som stanser deg, fordi det er helt opp til deg om du ønsker å få lesere; slik som jeg har jobbet «hardt» for ved å pinge Bloggrevyen og å kommentere i andres blogger. Det er ikke no å være redd for;)

  Jeg spredde ditt gode påskeøsnke til mine husgjester og de sender deg kiwi og kaffe i retur med ivrig glede og hurrah. Ha en god påske du og min anonyme venn, vi kommenteres!

 3. Beasty sier:

  Aaaaw. Ser ut som dåke har det kjempekjekt :D Eg fant deg ikkje igår når vi skulle gå :/ Så eg fekk ikkje sagt hadet… :( Anyways… Hils til de to andre :)
  *klemme*

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: