KRF i hjerte og sjel…

I religionstimen nå nettopp fikk vi vite at KRF ble startet i Os Kommune, i kjelleren til Kommunehuset. Husker ikke helt, hjernen min gikk i stå. Læreren min sa sitat «Det er et lite historisk sus over det». Kan noen få meg vekk herfra? Plis?

Related Posts with Thumbnails

6 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Beasty sier:

  Naboen min, Kåre Lutro representerer KRF i kommnestyret. Han blir ordfører om det skulle skje noe forferdelig gale og KRF vinner neste kommunevalg… Han gjorde ihvertfall det sist eg sjekket. For noen år siden ><

 2. Lars Christian sier:

  Ganske skummelt, men ordføreren her er faktisk representant for KRF.. bor i samme gate som meg, til og med..

  (En av de to klassestyrerne jeg hadde i tiende klasse stilte til valg for AP)

 3. May sier:

  Litt ironisk at KRF ble stiftet i Os, der sikkert flertallet av de unge lovende er FRP av hele sitt hjerte…

 4. Annikken sier:

  Men det er da mye verre at Os kan forbindes med FrP, er det ikke?

 5. May sier:

  Jeg vet ikke om jeg syns det egentlig… Hvem er vel fan av å blande politikk med religion?
  Og uansett så syns jeg FrP hadde en morsom måte å framstille rasismen sin på: «vi ønsker å begrense skadelig innvandring». Hvem faller vel ikke for en slik inntilling?

 6. Elisabeth Ice Cream sier:

  Terje Søviknes, aj aj aj. Få meg vekk herfra!!!!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: