Verdens beste sms

May-Linn er verdens beste til å sende sms. I løpet av uken har vi hatt noen fantastiske essemess-samtaler, hvor vi har funnet ut at HägenDazs er orgasme på boks, at vi begge skal bli britiske når vi blir voksen men ikke chav britisk – POSH britisk, at vi satser på å drikke oss full etter at vi har vært på Shakespeare and company for så å snøvle inn på Louvre i sommerferien hvis vi klarer å reise på Interrail og at vi begge skal selge sengene våres fordi vi trenger pengene. Men i går fikk jeg verdens beste melding som gjorde meg skikkelig glad:

Jeg har funnet verdens beste sjokolade som i tillegg er sunn: Belvita! Og en ganske god kaffe-versjon på 7/11: macchiato med sukker og kanel. Og så har jeg funnet en ny hårfarge jeg skal ha og seng. Det er fruktbare tider!

Ikke bare er den koselig, men man får nyttig info også! Sunn sjokolade og KAFFE.

Fantastisk <3.

Related Posts with Thumbnails

No kommentarer | Skriv en kommentar

  1. Ithil sier:

    Rød Belvital er best! Vil ha nååååå…

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: