Elisabeth anBEFALER musikk

Det er første gangen jeg anbefaler musikk her i bloggen, men nå ser jeg det som min plikt å gjøre hverdagen din bedre. For jeg har oppdaget et geni. En mann som er en herlig blanding av en ung Elton John, Queen og Scissor Sisters. Jeg gir deg:

MIKA!!!!!!! (hjemmesiden)

Og han er kjekk også! Desto bedre.

Musikken er rene magien. De siste dagene har jeg hatt sangene på full guffe og vært i min egen verden. For når jeg hører på «Grace Kelly» og «Lollipop» har jeg lyst til å bare løpe, hoppe og headbange på stedet. Jeg danser omkring og mimer med de fantastiske ordene (mannen er et geni). Jeg overdriver ikke når jeg sier at man føler seg fri når man hører på «Grace Kelly» (alle de andre er fantastiske også). Nå er jeg rimelig sikker på at Mika ikke har blitt oppdaget i Norsk presse enda, så da vant jeg. HA. Du skjønner hva jeg mener når du hører sangen. Jeg sier bare: skru opp volumet på fullt og se og begynn å danse. Albumet kommer nå i februar, løp og kjøp! (eller last ned….) Mer om Mika HER og HER.

Jeg har testet litt og det skal være en avspillingsboks her:

KA-CHIIIIIIING!

Men du bør se videoen OG!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uzA0nG_PurQ]

Related Posts with Thumbnails

12 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Ithil sier:

  Mika er ihvertfall blitt oppdaget av Gaysir :)

 2. Elisabeth Ice Cream sier:

  Hva er det for noe?

 3. Lars Christian sier:

  Fantastisk^^ Veldig fascinerende musikk :D

 4. Dyveke sier:

  Ooh, jeg har akkurat oppdaget han selv! Han er god og fortjener uten tvil litt oppmerksomhet. (Og ja, kjekk. Sukk, så kjekk.)

 5. Dyveke sier:

  (Og fnis, jeg oppdaget han via en av mine svakere sider: jeg er en sucker for sladder. Mer vil jeg ikke si, for det er litt pinlig:P)

 6. Elisabeth Ice Cream sier:

  Dyveke; tell me on msn!!! :D

 7. Anonymous sier:

  Hehe, ikke for å skuffe deg, men både Petre og Kanal24 spiller Mika – Grace Kelly, så litt oppdaget er han i Norge også ;)
  Men sangen er helt geniaaal!
  Syns han kan minne litt om Robbie Williams jeg.

 8. Elisabeth Ice Cream sier:

  Anonym: Nå ble jeg egentli ganske glad, det er håp for verden! Jeg hører så sjeldent på radio jeg, bare «hallo i uken» og «Kommisjonen» på dinna jenta:D men takk for at du sa ifra!

 9. Rikke sier:

  Jeg er overbevist! Imponerende at du kom min alt-vitende-innenfor-musikk pappa i forkjøpet med denne. Cred til deg=)

 10. Silje sier:

  Fengende :)

 11. Ithil sier:

  http://www.gaysir.no > Den naturlige kilden. Nå vet du hva det er ;)

  Hvordan går det med tegnspråket ditt?

 12. Elisabeth Ice Cream sier:

  Ithil: Ja, jeg fikk innlæring i hva det var:D

  Tegnspråken går så som så, jeg har re-lånt den enste tegnespråkboken jeg noensinne har brukt (og hvor jeg har lært alt jeg kan) og prøver mitt beste. Jeg vil jo så gjerne ha kake og!!!

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: