Bryr jeg meg?

Av og til er det rare folk som av en eller annen grunn ikke liker meg som leser bloggen min (why?) og slenger på slemme kommentarer. Jeg skjønner ikke helt hvorfor man leser bloggen til en man ikke liker og så ber meg om å slutte å skrive. Virkelig, jeg syntes det er teit. Og jeg er ganske så sikkert på at det er noen gutta boyz fra skolen. Hør her; jeg bryr meg ikke, ja jeg blir kanskje litt lei meg noen minutter, men så tenker jeg bare at dere ikke er verdt det i det hele tatt, og jeg kan bare slette de kommentarene jeg ikke liker. Mobbing av bloggere godtaes ikke. Denne er til dere:

Related Posts with Thumbnails

No kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Sexy Sadie sier:

  Tilsluttes, liker de ikke bloggen kan de bare surfe forbi den.

 2. T. sier:

  Høres ut som noen er sjalu på din fantasiske blogg…

 3. Elisabeth Ice Cream sier:

  Sadie: Det er akkurat det jeg tenker også. Jeg skjønner ikke at de fortsetter lese jeg altså.

  T.: *snufs* Takk, jeg trengte den!
  Fersk bolle til deg!

 4. Din vesle hanekam venninne sier:

  Go Elisabeth! Og de slenger nok bare med leppen fordi de er misunnelige. *nods* Bolle til meg også nå? *engleøyner*

 5. Anonymous sier:

  for noen teitinger, det viser jo bare hvor mye liv de har hvis det er det de gjør på, barnslige barne gutter/jenter, get a life!

  klem stine

 6. Cathrine sier:

  Bifalles!
  Bort med trollene!
  Jeg sletter glatt de kommentarene jeg ikke føler har noe i bloggen min å gjøre. Det er vitterlig jeg som er dens eier.

  Bra blogg, har du! :-)

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: