DØØØØØØ!

Oppdatering, Tirsdag: 17 stykker la meg til. Selvfølgelig slettet jeg alle sammen med et lite tastetrykk; Kjære dust, les DETTE hvis du ikke har forstått budskapet allerede. Takk.

Nå har nettopp en dust som kaller seg Jente18 på sol chat utgitt seg for å være meg og utlevert min msn adresse (etter å ha lest bloggen min selvfølgelig og bloggprofilen) og sagt at jeg og min venninne skal ha camshow. Jeg blir så sint. Så da fjerner jeg adressen. Gud jeg blir så forbanna. Siden du fant adressen her hvem du nå enn er, så har jeg følgende å si:

Du må ha et ekstremt kjedelig liv. Du har mest sansynlig en veldig lav IQ (om du har i det hele tatt) og tror at du er morsom når du utleverer msn adressen til andre. Men du må da skjønne at jeg kan blokke folk som legger meg til? Du må forstå at jeg velger hvem jeg legger til, spesiellt når flere legger meg til samtidig? Er du helt dust eller? Herregud. Først, få det et liv. For det andre; at du beærer meg med det faktum at jeg skal ha lespisk sex med min bestevenninne (herregud) og at du ikke kan finne på å være deg selv, er jo bare et tegn på din egen dårlige selvtillit og selvbilde. Jeg bryr meg ikke om du er jente eller gutt (men tipper du er jente, for jenter er ondskapsfulle), for jeg tar meg ikke bryet ved å senke deg noe verdig kjønns-status.

Ergo: Herregud. Du er dust og makan til idioti skal man se lenge etter. Jezez assa.

Related Posts with Thumbnails

4 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Mia sier:

  Hei Elisabeth

  Leste akkurat den siste posten din, og må si at jeg ble forbanna på dine vegne. Skulle gjerne tatt tak i henne selv og hevnet meg på dine vegne.

  Så synd at vi jenter gjør hva vi kan for å ødelegge for hverandre, det burde ikke være lov. Med gutter er det annerledes. De gjør opp der og da, og blir ferdige med det. Stort sett, ihvertfall.

  Håper bare at ikke noe lignende skjer med andre som blogger, det ville vært kjedelig.

  Ønsker deg en bedre fortsettelse på 2007 enn det du har opplevd hittil.

  M

 2. Elisabeth Ice Cream sier:

  Hei Mia

  Tusen takk for din støtte. Du skjønner hva jeg mener. Jenter er jo fanden selv. Jeg håper den ansvarlige krøller seg sammen i fosterstilling snart og preiker bibelsk.

  Mest sannsynlig har vedkommende lyst til å erte meg personlig, men hvis jeg finner ut at det har skjedd med andre også blir det bloggpoliti.

  Takk for nyttårsønsker, de kommer godt med:)

 3. Shoaib sier:

  Hei på deg,

  kjedelige greier, men enkelte har da tydeligvis ikke bedre ting å finne på. jaja, uansett … beste ønsker for det nye året da! :)

 4. Silje sier:

  Idioter med fritidsproblemer *mumle*

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: