Skrivesperre = Shopping

Det er en stor sperre foran øynene mine. En sperre som ikke vil åpne for meg med mindre jeg betaler bompenger. Jeg strever med å formulere meg, jeg strever med å skrive noe som gir mer mening enn 42 og jeg drikker så masse kaffe at jeg nesten ikke klarer å bevege fingrene.

*Dyster kalkunfilmmusikk her*: Jeg sitter fast i romanen… … … *langt og hult dameskrik*

Dette er et tegn på at noe skjer. At det er bare spørsmål om tid., så skal jeg klare å tyte ut 10 000 ord til (målet er 10 500 kveld). Men hva er det som skjer? Joda, jeg blir sittende fast på side 23 og stirrer panisk på skjermen mens jeg hviner til meg selv (”FEKK FEKK FEKK!!! FÆN HELLER! MAMMAAAAA, VI MÅ UT OG SHOPPE!!!!”), og bare skriver meningsløst svada mens jeg venter på mitt innfall med genialitet.

Så det ble shopping i stedet.

Det er lenge siden jeg har gått skikkelig bananas på et kjøpesenter med mamma som personlig lommebok, men i dag var det virkelig min dag og jeg nøt hvert sekund. Jeg fant det meste i ekstra small og toget inn på prøverommet (mamma krevde at jeg måtte prøve, jeg mukket ikke) og som en klok mann sier i disse dager på TV: YOU LOOK GREAT! Visst fasan så jeg topp ut. Og skoene. Herregud. Skoene. Jeg føler meg så elegant! Høy! Sko… med hæl. Ikke for høy ikke for lav.

Jeg har en snill og tålmodig mamma.

Nok om DET!

JEG SITTER FAST! Og i tillegg har jeg fått i lekse til Mandag å skrive en engelsknovelle. En gotisk novelle. Edgar Allan Poe Style lizzom. Dette er relativt nytt for meg. Kaffebønnen har ikke skrevet gotiske noveller før. Nevah evah. Og nå sitter jeg her med mål på å skrive 600 ord i kveld. Men hvordan i huleste skal jeg skrive en Gotisk novelle? Skal jeg sette på Paris Hilton, sippe saft og nilese herr Poe? Fekk fekk fekk. Any ideas?

Hulk.

Heisann, lukter jeg kaffe?

Related Posts with Thumbnails

7 kommentarer | Skriv en kommentar

 1. Lars Christian sier:

  Poe! :D

 2. KjederMegPåJobb sier:

  Paris Hilton hjelper alltid. Uansett hva du måtte trenge hjelp til. Paris Hilton er bra.

 3. Elisabeth Ice Cream sier:

  **I’m going in**

 4. Anja sier:

  http://allrecipes.com/recipe/chai-latte/detail.aspx

  Chai latte er krydderte med geitemelk.

 5. Kris sier:

  Ah, den godeste Herr Poe, han husker jeg ganske så godt fra i fjor. Jeg ville ha gått for noe mørkt og nesten groteskt.

  Chai Latte drakk jeg senest i går kveld, bare ved et annet navn; Masala chai. Oh so tasteh!

 6. Elisabeth Ice Cream sier:

  Anja: Oi! Takk for link:) Smakte Chai latte for første gang første gang forrige uke:)

  Kris: Jeg tror det hele blir mørkt og groteskt hvis jeg hører på Paris Hilton…

  Masala chai hørtes namme namm ut.

 7. Silje sier:

  Poe :D Dette vil eg være med på :D

Skriv en kommentar

Elisabeth Iskrem

Ta kontakt? Mail meg på elisabethic@gmail.com

Kategorier: